domingo, 14 de abril de 2013

Dia Històric a L'Interclubs

En la 3a. jornada de l'Interclubs del 2013 a 4a. Divisió Sud, l'equip del Forat en 1 Team, ha aconseguit per primera vegada la victòria en una Jornada d'Interclubs, desprès d'alguns segons llocs en aquestes tres temporades d'Inteclubs.

En un camp que presentava un bon estat general i amb molt bon temps, però unes banderes colocades molt amagades no facilitavan  la consecució dels birdies, però els jugadors de l'equip han mostrat el seu millor joc i han aconseguit aquesta gran victòria.

En LLuis ha sigut el millor individual de la jornada de tots els participants amb 57 cops, i Ricard amb 58 cops en el 3er. lloc, això sumat a que la parella d'Alex-Josep Maria que han aconseguit el segon millor resultat de les parelles amb 53 cops, ha fet que l'equip superes a la resta de rivals.

Els resultats dels jugadors de l'equip han estat:

LLuis: 57 cops
Ricard: 58 cops.
Joan: 61 cops.
Paco: 65 cops
Alex-Josep Maria: 53 cops.
Esteban-Jose Luis: 59 cops

L'equip descartant les pitjors tarjetes ha fet un resultat de 229 cops (13 sobre el par del camp).



A nivell d'equips els millors resultats de la prova han estat:
1-FORAT EN 1 : 229 cops
2- Irreductibles: 237 cops.
3- Par 54: 237 cops


Amb aquests resultats hem pujat de la 4a. posició a la 2a. posició de la General amb 252 punts a només 18 punts de la primera posició i amb una avantatge de 40 punts respecte a l'equip 4a. classificat de la General que marca la posició d'ascens a Tercera Divisió.

BONA FEINA NOIS, ENHORABONA A TOTHOM .....


No hay comentarios:

Publicar un comentario