viernes, 15 de junio de 2012

7 ena prova de la OM FORAT EN 1

Els jugadors del Forat en 1 van participar en el passat cap de setmana en la 7ena prova de l'Ordre de Mèrit de Forat en 1, que es va disputar en el camp del Pitch & Putt LA GARRIGA coincidint amb la fase prèvia del Campionat de Catalunya Absolut, i per tant es va jugar en la modalitat Medal play.

Un total de 20 jugadors van participar en aquesta prova, i els millors classificats de la prova en les dues categories van ser una vegada fets les conversions a punts stableford:

3- Joan Alcazar: 36 pts.

Destacar que Lluis Navarrete amb el 46 lloc final a la classificació de la fase prèvia va aconseguir passar el tall, i disputarà el cap de setmana del 16 i 17 de juny per primera vegada el Campionat de Catalunya Absolut, i per tant serà el representant de Forat en 1, en la màxima competició catalana a nivell de Pitch & Putt. També s'ha de felicitar a Francisco A. Abolafio que amb el seu resultat de 56 cops, ha estat a punt també de passar la prèvia i només la fórmula del desempat no ha permès que dos representants de Forat en 1 estiguin presents en la fase Final.

Una vegada comptat tots els resultats i ja fent un primer descarte per aquells jugadors que ja han disputat les 7 proves, les dues CLASSIFICACIONS GENERALS queden de la següent forma:

3- Josep Mª Arnau: 194 pts.

En l'apartat corresponent de la web podreu trobar tota la Classificació Acumulada tant en Scratch com en Handicap i l'igualtat és màxima ja que encara queden 4 proves entre elles el II Torneig Forat en 1, i per tant encara queden molts punts per repartir i segur que hi haurà lluita fins al final per tal de definir els 2 primers classificats de cadascuna de les categories.

FORAT EN 1 a la 4a . prova Interclubs al TENNIS MORA

El cap de setmana del  2 i 3 de juny el camp del P&P Tennis Mora va acollir la 4a. prova de l'Interclubs 2012 a 4a. divisió Centre Grup 2.

L'equip de FORAT EN 1 - ARCS LLACUNA, va fer en linees generals un bon partit, encara que a falta de 3 forats el resultat podia haver estar molt millor. Per un cop no van ocupar el 3er, lloc i una vegada més per desempat perdut i portem un munt de vegades, l'equip va acabar en 5ena. posició de la prova amb un resultat de 232 cops.

Josep Maria-Joan Alcazar: 64 cops.

L'equip de FORAT EN 1 - MASSO AMBIENTAL va disputar la prova el diumenge al migdia, i els resultats no van millorar respecte a la prova anterior, encara que com tots sabem, l'equip és un equip amb formació.

Finalment es va ocupar la 16ena. posició en la prova amb un resultat de 262 cops i els següents resultats en l'equip:
Miquel: 65 cops.
Josep Maria: 66 cops
Esteban: 69 cops.
Antonio: 75 cops.
Manu-Jordi: 62 cops
Andres-Julen: 63 cops