viernes, 21 de septiembre de 2012

II TORNEIG FORAT EN 1

Els dies 15 i 16 de Setembre es va celebrar a les instal.lacions del HCP1 a Sant Andreu de Llavaneres el II Torneig Forat en 1, organitzat pel Club Esportiu Forat en 1.

Amb una participació una mica inferior a la de l'any passat, els jugadors van poder gaudir d'un camp que es trobava en perfecte estat i amb una meteorologia molt bona per la pràctica del Pitch & Putt.

Tots els participants van rebre de regal un welcome pack, a on hi havia un polo exclusiu del torneig amb els logos dels principals patrocinadors del campionat Montania Creative, Fishop, Italo Sport Racing, M Automoción, Wine Palace, Banc Sabdell.

Els jugadors tenien un premi d'aproximació en el forat 1 per les dones i en el forat 9 patrocinat per Polo Swing. Els guanyadors van ser Encarna Rodriguez que va deixar la bola a 3,14 cm. i  Cosme Ribes que la va deixar a 0,78 i van rebre un Polo de Regal.

Al fianlitzar la darrera sortida de diumenge es va fer l'entrega de premis als guanyadors i també un magnific sorteig de regals a on tots els jugadors presents es van emportar com a mínim un regal, deixant les estàncies a la Casa Rural ARCS LLACUNA i a l'Hotel Emporda Golf, per una segona volta de sorteig.

Els guanyadors en les diferents categories van ser Agustin Redondo en Scratch, Luis Garcia Carpintero en Hcp,. Inferior, Cristobal Jiménez en Hcp Superior, Puri Montana en Femení i Manel Ibañez en Sèniors. Tanmateix els guanyadors del Forat en 1 Team van ser Paco Garriga en Scratch i Toni Alsina en Hcp.

Els organitzadors agraeixen la col.laboració de Canon, Maset del Lleó, Caves Angel, Heloex, Agile Golf, Circuit Fairplay, P&P El Vendrell, P&P Can Pascual i P&P Bonarea.

Una vegada finalitzar el Torneig van donar els premis finals de l'ORDRE DE MERIT FORAT EN 1 que s'ha disputat al llarg de 11 proves durant tot l'any  i els guanyadors han estat: